2015/12/01

Új termékek | AVON

Rendeltem az AVON-ból (online rendelés katt) és, igaz egy terméket nem kaptam meg (elfelejtettem felírni a listára...), így azt majd csak ebben a hónapban tudom megrendelni.
Az első termék egy ajakbalzsam, E-vitaminnal.


Vélemény: Nagyon jól véd, puhává teszi az ajkakat. Kicsi, mindenhova magammal tudom hordozni, és hű társ a hűvös, szárító széllel szemben. Télen nagyon jó, hiszen ilyenkor könnyebben kiszáradnak az ajkaink, ezért folyton ápolni kell. Ez a termék pedig pompás arra, hogy megelőzzem ajkaim hidratáltságát. Egyik kedvenc termékem, mindenképpen tudom ajánlani!
Pontszám: 5

A másik termék egy argánolajos kézkrém, ami a körmöket, a körömágybőrt, és a kezet is ápolja.

Vélemény: Rendkívül jól ápol, nem kell fél órát várni, hogy felszívódjon. Látni lehet a hatását, reggel, délután és este bekenem az egész kezem, bekenem a körmeimet, a tenyeremet is. Amióta használom, már nem száraz a bőröm, viszont rendszeres használatra ajánlom, hiszen a folytonos használat mellett biztosan nem fog újra előfordulni a szárazság.
Pontszám: 5

Ebben a hónapban még lehet, hogy lesznek új termékek, azokat is be fogom mutatni. Körömlakk(ok)at is be fogok mutatni, arcpakolásos és "hajas" bejegyzésekkel is készülök! De természetesen a karácsonyi DIY tippek nem fognak elmaradni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése