2016/09/11

FULL OF AVON | AVON everywhere, EVERYWHERE

Khm.
Szóval mostanában inkább AVON-os bejegyzéseket tudnék csak írni, és ezért inkább nem írok. Ennek az "AVON-láznak" az az oka, hogy mostanában nem nagyon szoktam bemenni a dm-be, és venni magamnak valami új cuccot... jó, bementem a nővéremmel és vettünk szupi tusfürdőket, meg arcmaszkot, amiről fogok majd új bejegyzést csinálni, de... igazából az AVON-t azt azért szeretem, mert bár nem olyan, mintha bemennék a boltba, és leveszek a polcról egy körömlakkot, vagy egy tusfürdőt, de... én mindig is imádtam a katalógusukat. A házunkkal szemben lakik egy kozmetikus, és anyu(val) oda szokott(/szoktunk) járni. Amikor még olyan 4-5 éves lehettem, akkor anya tőle szokott rendelni AVON-t, és mindig le akartam nyúlni a katalógust, mert szerintem ebben mindenki egyetért, hogy rohadt jól összeállítják, szuper design-nal és fotókkal. És most is, ahonnan rendelek/rendelünk (anyuval), mindig odaadják a katalógust. (Egyik osztálytársam anyukája tanácsadó.)
Nos, egy másiknak a keresztanyukája is az, de ő mindenkinek ad egyet, amit majd később visszakér... ez egyszer azért volt gáz, mert még amikor kezdő voltam, kb. 4 évvel ezelőtt (jesszusom, de régen volt...) akkor ugye ő is elhozta az újságot, meg a másik osztálytársam is hozott nekem (akitől most is vesszük), és... nos kezdem az első sztorival.
Anyu megrendelte a cuccot e-mail-ben, és a nő vissza is írt valamit, már nem igazán emlékszem rá, de... az a lényege, hogy oké, majd odaadja a cuccot. És már egy csomó idő eltelt, aztán nem írt vissza. Ezért rendeltünk attól, akitől manapság is szoktam. (Bocs, ha ennyiszer elismételgettem... :D)
És most jön a második sztori.
Ugye a "nem rendelünk nála többet" osztálytársam (ezt mondta anya... XD) is behozta a katalógust a suliba, meg "mi" is (a barátnőimmel együtt). És együtt nézegettük a cuccokat, és már nem is tudom, min röhögtünk de a csaj nagy hevében beleírt valami baromságot az újságba. Abba, amit a keresztanyukája még oda akart adni nem tudom hány embernek. Nos, arról nem kaptam értesülést, hogy mi lett a "telefirkált" újsággal, de khm gondolom, hogy nem igazán örült neki a keresztanyukája... :D
Ja, és az elején ugye azt írtam, hogy inkább nem írok... nos ennek az az oka, hogy nem nagyon szeretném, ha ez a blog átváltozna "AVON Fashional"-ra, és ezért inkább nem nagyon írok... de ha gondoljátok, jövő hónapban írok az (addigra már megérkezett) termékekről, amiket meg fogok rendelni... nem gondoltam olyan sokra, csak egy körömápoló folyadékra (rózsaszín színű, a termék pontos megnevezése hirtelen nem jut eszembe :D) és egy Lush Lips ajakbalzsamra. Igaz, nem tudom eldönteni, hogy melyik színt válasszam, mert igazából mindegyik NAGYON jól néz ki, szóval ezt majd még eldöntöm, de hát egyenlőre még van időm...

Nos, azt hiszem, hogy ez a bejegyzés ennyi lett volna. Tudom, nem valami üdítő, mert gondolom végre vártatok volna tőlem valami igazán menő sminkes/őszi divatos bejegyzést, de... most így a nagy tanulás közepette (jövő héten írunk fizikából, kémiából, nyelvtanból és németből "ismétlő" dogát) nem igazán van időm az ilyesmikkel foglalkozni, mint például, hogy "mit vegyek fel"... nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én kinyitom a szekrényem, kiveszek egy pólót, amihez kedvem van, egy hozzáillő nadrágot, meg ha olyan idő van, akkor egy pulcsit, és kész. És nem is sminkelek, úgy gondolom, hogy suliba nem igazán jó sminkelni... na meg nincs rá időm.
Reggel hat húszkor szól az ébresztő (tényleg, még be is kell állítanom) és aztán hét húszkor meg már nyitom is a kapukat, hogy anya kijárjon a kocsival, és már megyek is suliba (anyuval).
És, őszintén bevallom, hogy nem akarok használni sminket, mert... jobban szeretem megkímélni a bőrömet az ilyenektől. Persze én is használok néha körömlakkot, meg ajakbalzsamot, de... nem érzem úgy, hogy (főleg 14 évesen) sminkeljem magam. És nem érdekel, hogyha még a 13 éves osztálytársam is használ szempillaspirált, de... én inkább másokon szeretek sminkelni, nem magamon... mondjuk még sosem próbáltam mást kifesteni szempillaspirállal, de ez részletkérdés.

És most már tényleg vége, mert holnap (mint már említettem) korán kell kelnem, szóval...

Üdv,
W

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése